Előfizetői tartalom

A betétesek pénzét a magyar bankokban semmiféle veszély nem fenyegeti!

Működik-e Magyarországon a pénzügyi szabályozás? Lehet-e többet tenni az ajánlását? Lemaradt-e az a bizonyos aláírás? Be kell-e tiltani a shortolást? Ki védi az ügyfelek érdekeit? Mit kezdünk a Providenttel és a devizahitelesekkel? Ellopták-e az ingatlanalaposok pénzét? Farkas Istvánnal, Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnökével beszélgettünk.

Biztonságban a betétek!. Portfolio.hu: Rövidesen öt esztendeje lesz, hogy kinevezték Önt a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) felügyeleti tanácsának élére. Ha visszatekintünk erre az időszakra, még felsorolni is nehéz, mennyi ügy vált a közbeszéd tárgyává a pénzügyi szektorban. Volt MÁV ABE-ügy, Provident-ügy, kombihitelek, nem fizető ingatlanalapok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés