Előfizetői tartalom

Forr a levegő a bankok körül - asztalborítás lesz ebből?

Portfolio
Nicolas Sarkozy francia elnök azzal fenyegetőzik, hogy zátonyra futtatja a londoni G20-csúcstalálkozót - írja a The Times online kiadása. A háttérben a pénzügyi rendszer jövőbeni szabályozásával kapcsolatos viták állnak: Sarkozy keményebb és határozottabb fellépést sürget az ügyben, s egy globális szabályozó intézményt állítana fel, a többiek azonban elzárkóznak ettől.

Franciaország nem fogad el egy olyan G20-t, amely elköteleződés nélküli szóvirágokat lesz csak képes kiadni magából - mondták el Sarkozy tanácsadói. Arra a kérdésre válaszolva, vajon ez azt jelenti-e, hogy Sarkozy faképnél hagyja a találkozót, így válaszoltak:"a nukleáris elrettentés lényege, hogy sosem tudhatod, mikor sül el a fegyver". A francia fenyegetés drámaian...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés