Előfizetői tartalom

A régiónak új növekedési motorra van szüksége

Portfolio
A közép- és délkelet-európai gazdaságok egyszerre kell megküzdjenek az importált pénzügyi válsággal és az Európában tomboló recesszióval. Közülük azonban számos ország már a pénzügyi válság kirobbanása előtt fenntarthatatlan deficitet halmozott fel és recessziós állapotban érte a krízis. A gazdasági visszaesés az egész régióra érvényes, annak terjedelme azonban országról országra eltérő lehet - áll a Vienna Institute for International Economic Studies (wiiw) elemzésében.

A Vienna Institute for International Economic Studies vezető közgazdásza, Hunya Gábor meghívott előadóként számol be az általános gazdasági helyzetképről és a prognózisokról az április 15-én megrendezésre kerülő Private Equity és Corporate Finance konferenciánkon. A wiiw kutatóintézet ennek fényében azzal számol, hogy miközben több országban lassul a gazdasági növekedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés