Előfizetői tartalom

Jelzáloghitelezés Magyarországon - A konferencia, ahol a szakma találkozik

Portfolio
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Portfolio.hu Jelzáloghitelezés és lakásfinanszírozás konferenciája. A Hotel Intercontinentalban május 7-én rendezendő rangos szakmai fórum a hazai kereskedelmi bankokat, a szabályozókat és az értékesítési hálózatokat felvonultatva az aktuális termékfejlesztési, értékesítési, szabályozási kérdésekre keresi a választ feltárva a megváltozott környezet által biztosított lehetőségeket.

A 2008-as nagysikerű konferencia óta nagyot fordult a világ, s ez teszi a rendezvény a Portfolio.hu eseményei között különösen aktuálissá és fontossá. Miközben 2008 őszéig a termékfejlesztésen, az értékesítési hálózatok erősítésén és a kockázatok felső határának megtalálásán volt a hangsúly addig 2009-ben az elmúlt 10 év legnagyobb válságát éri a szektor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés