Előfizetői tartalom

Újabb leánybankját segítette meg az OTP

Portfolio
Miután az OTP Bank a múlt héten ukrán leánybankját 50 millió dolláros alárendelt kölcsöntőkével segítette meg, tegnap hasonló, 15 millió eurós juttatásról határozott montenegrói leánybankja, a Crnogorska komercijalna banka AD (CKB) esetében is. A bank kedden megtartotta a 2008-as üzleti évet lezáró éves rendes közgyűlését, amelyen a vezetőség személyi összetételéről is döntés született.

Kapcsolódó cikkünk2009.03.24 13:12 Megsegítette ukrán leányát az OTPAz OTP Bank 2006-ban vásárolta meg 104 millió euróért a magántulajdonú társaságot. Eddig két alkalommal összesen 52 millió eurós tőkeemelést hajtott végre a leánybankban, és a tőkeemelésen felül összesen 200 millió euró finanszírozást biztosított, ami jelenleg is rendelkezésre áll, miközben a megtermelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés