Előfizetői tartalom

Díjtartozások, banki adósságok - Mennyit ér egy bedőlt lakáshitel? (Interjú)

Mi lesz a lakosság és a vállalatok közüzemi tartozásaival a válság elmélyülése esetén, s vajon mindent elönt-e az adósság? Ki szedi be a tartozást? Behajtható lesz-e a rengeteg banki tartozás, ha a válság egyszer véget ér? Mikor fog kitisztulni az ég és mi vár a követelésbehajtók piacára? Mi a különbség a közüzemi hátralék és egy rossz lakáshitel között? Mennyit ér egy rossz lakáshitel? A Portfolio.hu Kovács Zoltánt, a Díjbeszedő Holding Zrt. vezérigazgatóját kérdezte.

Kovács Zoltán, előadója lesz a Portfolio.hu Jelzáloghitelezés és lakásfinanszírozás konferenciájának . A szakember a lakossági nemfizetési trendekről tart előadást. A lakosságra és a vállalkozásokra is nehéz időszak vár. Portfolio.hu: Miközben az ipari termelés hatalmas mértékben zuhan, s a GDP csökkenésre vonatkozó jóslatok egyre meredekebb esést vázolnak, addig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés