Előfizetői tartalom

Tízmilliárdokat spórolhatnak majd évente a magyar vállalatok - Hogyan?

Portfolio
A magyar vállalatok sokkal könnyebben válthatnak majd pénzintézetet és a banki adminisztrációs költségeik éves szinten több tízmilliárd forinttal csökkenhetnek egy új fizetési szabvány hazai bevezetése nyomán - mondta el egy mai, a Magyar Nemzeti Bankban rendezett sajtótájékoztatón Kiss Gábor. Az Egységes Euró Pénzforgalmi Övezet (SEPA) pénzforgalmi szabványának itthoni bevezetését koordináló SEPA Egyesület vezetője kiemelte: ez csak néhány látványos előnye lesz az új fizetési rendszernek.

A témáról további információk:Kapcsolódó cikkünk2009.04.09 13:41 Jön az új pénzforgalmi rendszerA SEPA fizetési szabványt kötelező lesz használni a magyarországi euróbevezetéstől kezdve, de a pénzcsere várható ideje még nem ismert, jelenleg még hivatalos céldátum sincs erre. A SEPA-rendszer itthoni teljes körű bevezetése (várhatóan a következő 3.5 év során) azért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés