Előfizetői tartalom

Stratégiai együttműködés az FHB és az Allianz között

Portfolio
Az FHB Jelzálogbank Nyrt. 2009. április 8.-án a jövőbeni stratégiai együttműködésre vonatkozó szándéknyilatkozatot írt alá az Allianz Hungária Biztosító Zrt.-vel illetve az Allianz Bank Zrt.-vel. Az FHB közleménye szerint az Allianz. és az FHB között hosszabb ideje kölcsönös előnyökön alapuló üzleti együttműködés áll fenn annak érdekében, hogy a felek üzleti tevékenységeik összehangolásával, ezzel a lehetséges szinergiákat kihasználva eredményességüket növeljék.

A szándéknyilatkozat aláírásával a Felek célja, hogy korábbi együttműködésük a kölcsönösen előnyös üzleti érdekekre alapítottan megújuljon, illetve a nemzetközi gazdasági válság hatására megváltozott gazdasági és piaci körülményeknek megfelelően újragondolják, és annak megfelelően jelöljék ki a hatékony együttműködésük új területeit. Az FHB Csoport...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés