Előfizetői tartalom

Van, aki nem aggódik OTP befektetése miatt

Portfolio
Nem aggódik OTP befektetéséért Jean-François Lemoux, a Groupama SA nemzetközi vezérigazgatója, mivel az OTP-ben történt részesedésvásárlás egy stratégiai partnerség része. Az OTP Garanciát megvásárló biztosító egyszerre szeretne nagy erőkkel jelen lenni az összes olyan biztosítási szolgáltatásban, amelyre válság idején is elégséges kereslet mutatkozhat. Interjú.

Portfolio.hu : Az OTP 8 százalékos részvénycsomagjának megvásárlása óta a bank részvényárfolyama jelentős mértékben esett. Ez mennyire sokkolta Önöket? Jean-François Lemoux: Van egy mondás, miszerint ha a tőzsdén nem ad el semmit az ember, akkor nem is veszíthet. Komolyra fordítva a szót, az OTP-ben történt részesedésvásárlás célja a hosszú távú befektetés a stratégiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés