Előfizetői tartalom

Egyre biztatóbb jelek érkeznek

Portfolio
A legfrissebb adatok alapján a fedezeti alapok vagyona a múlt hónapban tovább csökkent, azonban a befektetők tőkekivonása az előző hónapokkal összehasonlítva már mérsékeltebb volt. Az első negyedévet megnézve viszont koránt sem olyan pozitív a kép, hiszen 11 százalékkal esett a fedezeti alapok vagyona, ami a pesszimistább elemzői jóslatokat igazolja.

Márciusban tovább csökkent a befektetők tőkekivonása a fedezeti alapszektorból, ami bizakodásra adhat okot, azonban a hónap mérsékelt teljesítményeinek fényében az alapok vagyoncsökkenése még nem állt meg - írja a Wall Street Journal. A Hedgefund.net adatai szerint márciusban az átlagos hozam 1.84 százalék volt az alapoknál, a visszaváltások miatt viszont a vagyon összességében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés