Előfizetői tartalom

Itt a fellendülés - Tömegével jönnének tőzsdére a vállalatok?

Portfolio
A drámai első negyedéves adatok után igazi felüdülést jelentett az április a tőzsdei bevezetések terén, hiszen az USA-ban az elmúlt 1-2 héten sorozatban négy cég is IPO-hoz folyamodott. Ennek kapcsán egyre több szakértő jósolja ezeknek a tranzakcióknak a szaporodását, azonban jobban körültekintve úgy tűnik: ingatag lábakon áll a fellendülés.

Immár száraz statisztikai adatok is alátámasztják azt, amiről a vállalati pénzügyi szakemberek már hónapok óta beszélnek: az idei első negyedévben egyszerűen leálltak a világban az elsődleges tőzsdei részvénykibocsátások, azaz az IPO-k.A Dealogic adatai szerint az idei első negyedévben világszerte mindössze 46 darab elsődleges tőzsdei kibocsátásra került sor, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés