Előfizetői tartalom

Van svájci frank hitel! (interjú)

Portfolio
Van svájci frank forrás a piacon, az AXA Bank fióktelepi státusza miatt jut hozzá - mondta Füzes Sándor a Portfolio.hu-nak. Az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepének vezérigazgatója szerint olyan garanciákat (kamat és FX cap) szeretnének beépíteni a termékekbe, amelyek felülről limitálják a kamatváltozási hatásokat és az árfolyamváltozásokat.

Füzes Sándor meghívott panelbeszélgetője a Portfolio.hu Jelzáloghitelezés és Lakásfinanszírozás Magyarországon konferenciájának. P: Az AXA azon kevesek között van, akinek van CHF forrása? Hogyan és az árazásban miért nem érvényesül Magyarország negatív megítélése teljesen? F. S.: 2009. januárja óta az AXA Bank Europe Magyarországi Fióktelepe az AXA Bank Europe része....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés