Előfizetői tartalom

Nem stresszelnek tovább, lerázzák a kormányt a nyakukról a bankok

Portfolio
Több amerikai bank is bejelentette hétfőn, nyilvános részvénykibocsátásokba fog, hogy a bevételekből visszafizethesse a TARP-program keretében kapott állami támogatást. A Capital One Financial, a US Bancorp és a BB&T összesen 7.55 milliárd dollár összegben bocsát ki új részvényeket. Ezek a pénzintézetek a stresszteszt eredményei szerint nem szorulnak pótlólagos tőkére.

Kapcsolódó cikkünk2009.05.08 12:53 Kész, vége: megvannak a stresszteszt eredményei (2.)A három bank megtalálható aközött a 19 pénzintézet között, amelyeket az amerikai hatóságok a stresszteszt keretében megvizsgáltak, és tőkehelyzetüket ennek eredményeként a múlt héten nyilvánosságra hozták. Ezek a bankok most visszavásárolják a kormány által a bankmentő csomag keretében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés