Előfizetői tartalom

Jól megy a szekér a Fundamentánál

Portfolio
Nem fizet osztalékot, tavalyi, 1 milliárd forintot meghaladó adózott eredményét a saját tőke növelésére használta fel a Fundamenta - tudósított az MTI. A Fundamenta-lakásszámlával rendelkező ügyfelek száma az első negyedév végére 578.6 ezerre gyarapodott, a tavaly március végén nyilvántartott 543.6 ezerhez képest. A lakásszámlák szerződéses összege 1.130 milliárd forintra nőtt az első negyedév végére.

A Fundamenta az igazgatóság javaslatára nem fizet osztalékot a tavalyi eredménye után, eleget téve a PSZÁF kérésének; jóllehet a 2008-as esztendő a társaság eddigi legeredményesebb éve volt, az 1 milliárd forintot meghaladó adózott eredményt a saját tőke növelésére használta fel - közölte a társaság az MTI-vel kedden. A társaság szavatolótőkéje a 2007. végi 3.1...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés