Előfizetői tartalom

Vegyél latin-amerikait, oroszt vagy indonézt!

Portfolio
A latin-amerikai nyersanyag kitermelő vállalatok részvényei "attraktív" befektetési lehetőséget kínálnak, a régió bankjai pedig "jó formában" vannak - véli Mark Möbius, a Templeton Asset Management legendás feltörekvő piaci vezetője. Véleményével most hosszú ideje először nem maradt egyedül: a JP Morgan is felminősített feltörekvő piacokat, igaz, ők inkább az orosz és indonéz részvényeket preferálják.

Möbius megint nyomul "A nyersanyagipari cégek továbbra is profitabilisek maradnak és vonzó célpontot nyújtanak, dacára az olaj és fémek árának tavalyi erőteljes esésének" - nyilatkozta a mintegy 20 milliárd dollárt kezelő társaság feje a Bloombergnek. Eközben a szakember szerint a térség bankrendszere nemzetközi összehasonlításban viszonylag kevéssé van kitéve a globális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés