Előfizetői tartalom

A hír igaz: búcsút int hazánknak a HSBC

Portfolio
Leállítja lakossági hitelezését, három éven belül megszünteti magyarországi tevékenységét, és elbocsátja 282 dolgozóját a HSBC - erősítette meg a cég az Index értesülését. A világ egyik legnagyobb pénzügyi csoportjának hazai cége - amit a Beneficial felvásárlásával hoztak létre - saját nevén egyetlen évet élt meg a magyar piacon. A fiókokat már bezárták, a már benyújtott hiteligénylésekről május végéig döntenek - írja az Index.

A világ egyik legnagyobb pénzügyi csoportja, a londoni székhelyű HSBC Group megszüntetni magyarországi tevékenységét. A társaság az Index kérdésére azt közölte: megszünteti a lakossági hitelek értékesítését Magyarországon, miután az üzletág áttekintését követően arra a következtetésre jutott, hogy "a lakossági hitelezés önmagában nem stratégiai üzletág". ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés