Előfizetői tartalom

A guru szerint már nem Kína az abszolút favorit - Portfolio.hu konferencia jövő héten

Portfolio
A Templeton feltörekvő piaci guruja szerint most érdemes lehet a figyelmünket a latin-amerikai országokra helyezni, mivel egyes szektorok a válság leküzdésével párhuzamosan jól szerepelhetnek. A drasztikusan eső árak ellenére például a nyersanyagszektor továbbra is fenn tudja tartani a jövedelmezőségét, miközben a bankszektor egészségesebb eszközei miatt lehet kedvező lehetőség. A hangulat azonban még a guru szerint is törékeny, a tartós emelkedéshez pedig látni kellene a a gazdaság kilábalását a válságból.

A latin-amerikai nyersanyag- és bankszektor attraktív befektetési lehetőséget jelent a mostani időszakban a Templeton Asset Management befektetési guruja, Mark Möbius szerint. A nyersanyagszektor vállalatai továbbra is jövedelmezőek, a múlt évben tapasztalt méretes olaj- és fém árcsökkenés ellenére pedig attraktív befektetésnek számítanak a papírok - írja a Bloomberg. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés