Előfizetői tartalom

Csányi Sándor átlát az MSZP szitáján

Portfolio
Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója úgy látja, a bank mindent megtett a válság kezeléséért, s a kormány rontotta el a dolgokat. A bankvezér véleménye szerint nem Kríziskezelő Alappal kellene megoldást keresni a problémákra, hanem az országot a jelenlegi helyzethez elvezető törvényjavaslatokra kellett volna nemet mondaniuk a politikusoknak.

Kapcsolódó cikkünk2009.06.19 14:05 1 forint minden bankkártyás művelet után a krízisalapba!Csányi mindezt arra reagálva mondta el, hogy az MSZP kezdeményezi, a pénzügyi intézmények is fizessenek nyereségükből a krízisalapba, pontosabban a bankkártyával történő bolti fizetésekből kerüljön egy-egy forint ide, ami havi 60-70 millió forintot jelentene. Csányi szerint ekkora...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés