Előfizetői tartalom

Kommunikációs technológiát fejlesztenének a kkv-k

Portfolio
Az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Olaszországban és Oroszországban a kisvállalatok többsége most vagy a következő évben kommunikációs technológiájának fejlesztését tervezi, derül ki az Avaya felméréséből. Az eredmény szerint Franciaországban és Oroszországban a vállalatok alkalmazottaik produktivitását leginkább a megfelelő kommunikációs eszközök biztosításával tudják elérni (Franciaországban 56 százalék, Oroszországban 39 százalék szerint ez a legfontosabb szempont), szemben a kompenzációval és a rugalmas munkavégzéssel. Az Egyesült Királyságban és Olaszországban viszont a rugalmas munkavégzés a legfontosabb szempont a munkavállalók produktivitása és lojalitása szempontjából.

A kutatást az Avaya megbízásából az e-Reward készítette 2009 áprilisában, azzal a céllal, hogy információt szerezzen az európai kisvállalatok (vállalatok 20-80 alkalmazottal) gazdasági, technológiai és kommunikációs szokásairól. A felmérés megmutatta, hogy a kisvállalatok a gazdasági visszaesés ellenére továbbra is fontosnak tartják kommunikációs technológiájuk fejlesztését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés