Előfizetői tartalom

OTP: kérdések és válaszok

Portfolio
20 lengyel és skandináv befektetőnél road-showzott az OTP Bank a Wood szervezésében. A két napos befektető látogatás fontosabb témáit a brókercég külön anyagban foglalta össze. A Wood külön kiemeli, hogy a befektetők nagyra értékelték az OTP nyíltságát a részletesen bemutatott hitelállománya kapcsán, noha voltak olyanok, akik a pénzintézetnél nagyobb romlást tételeznek fel.

Kapcsolódó cikkünk2009.06.22 09:04 Felére vágta az OTP célárát a Wood (2.)A beszélgetésen az alábbi témák voltak a leggyakoribbak (ebből derül ki, hogy a külföldi befektetők körében mi a legizgalmasabb). Az OTP megnyugtató választ adott a legtöbb kérdésre, amelyek nem is voltak olyan kínosak. Mennyire tőkésített az OTP Bank? Az OTP tőkehelyzete jó (CAR 15,2%, Tier...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés