Előfizetői tartalom

Bajnai tutira megy: Farkas helyére Farkast a PSZÁF élén! (2.)

Portfolio
Bajnai Gordon miniszterelnök Farkas Ádámot javasolja a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete Felügyeleti Tanácsa elnökének. A kormányfő az Országgyűlés elnökének írt levelében kezdeményezi, hogy a jelöltet hallgassa meg a parlament költségvetési bizottsága. A Felügyeleti Tanács elnökének személyéről már hétfőn szavazhat az Országgyűlés - adta hírül a Kormányszóvivői Iroda mai közleményében.

Dr. Farkas Ádám 1991-ben szerzett diplomát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd 1995-ben ugyanitt doktorált. 1992 és 1995 között több külföldi egyetemen (Sunderland University, Nagy-Britannia; George Washington University, Washington D.C., USA) folytatott tanulmányokat, és végzett kutatási tevékenységet (Erasmus University, Rotterdam). Pályájának kezdetén az Európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés