Előfizetői tartalom

Betör a Merrill a varsói parkettre

Portfolio
Nem tudott tovább ellenállni a Merrill Lynch a döbbenetes ütemben fejlődő lengyel részvénypiacnak és bejelentette, hogy a jövőben közvetlenül kíván tranzaktálni a varsói börzén. Mindeközben az illetékes hatóságok bejelentették, hogy a világ négy legnagyobb tőzsdéje tett ajánlatot a Varsói Értéktőzsde privatizációs folyamatában.

A Merrill Lynch kérvényezte a Varsói Értéktőzsdénél, hogy taggá válhasson és így közvetlenül tranzaktálhasson a piacon - tette közzé a lengyel társaság. Az elmúlt hónapokban a Portfolio.hu is többször beszámolt róla, hogy a lengyel részvénypiac milyen döbbenetes ütemben fejlődik, gyakorlatilag folyamatosan Európa legtöbb IPO-jával büszkélkedhet. Ennek fényében nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés