Előfizetői tartalom

Lesz-e devizahitel Magyarországon 2010-ben?

Mindenki reménykedik, hogy konszenzusos megoldás születik az MNB és a kereskedelmi bankok között a devizahitelezés korlátozása témájában folytatott tárgyalásokon. Legalábbis ezt olvassuk ki abból, hogy ebben a játékban senki sem a sajtón keresztül akar üzengetni a másik félnek. A múlt heti tanácskozásról az MNB meglehetősen szűkszavú közleményt adott ki, a bankok semmit.

Szabályozás előtt Finoman szólva is nagyon az elején tartanak a bankok és az MNB közötti tárgyalások, ez abból látszik, hogy még nincs olyan konkrétum, amit támadnának a pénzintézetek. Információink szerint az MNB elsősorban önszabályozásban gondolkozik. A kérdés az csak az, hogy az "önszabályozás" feltételeit ki diktálja. A jegybank javaslatai között szerepelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés