Előfizetői tartalom

Tőkét, de honnan? - Tán az EU-tól

Portfolio
A finanszírozáshoz jutás lehetőségei rendkívül korlátozottak, a jelenlegi helyzetben a szinte egyetlen kapaszkodót továbbra is a gazdaságösztönzésbe bevont uniós források jelentik a vállalatok számára. Még az alapvetően bíztató kilátásokkal rendelkező közepes vállalkozások is eleshetnek az így elérhető forrásoktól, ha képtelenek hiteles pénzügyi terveket bemutatni a finanszírozásban részt vevő bankoknak. Ez olyan luxus, amit a jelenlegi környezetben csak kevesen engedhetnek meg maguknak - hívják fel a figyelmet a Deloitte szakértői a társaság mai sajtóközleményében.

Bodor Kornél, a Deloitte Magyarország Feltörekvő Középvállalatok csoportjának vezetője elmondta: Továbbra is nehézkes a banki hitelhez jutás a feltörekvő középvállalatok (közepes méretű 2-22 milliárd forintos éves árbevételű, döntően hazai központú vállalatok) számára, amelyek a gazdasági válság kirobbanása előtt piacképes termékeikre és szolgáltatásaikra építve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés