Előfizetői tartalom

800 magyar dolgozót tesz lapátra a Denso

Portfolio
A székesfehérvári Denso Gyártó Magyarország Kft. megválik legfeljebb 800 dolgozójától szeptember végéig csoportos létszámleépítés keretében, a munkavállalók képviselőivel történt konzultációt követően - közölte az MTI-vel csütörtökön a cég humánerőforrás igazgatója. A lépésre az "üzleti környezetben bekövetkezett rendkívüli nehézségek" miatt kényszerült az autóipar számára alkatrészeket gyártó társaság.

Az elbocsátásokkal kapcsolatosan a vállalat vezetés csütörtökön konzultációt kezdeményezett a szakszervezet és a munkavállalók képviselőivel. Az elbocsátási szándékot ugyancsak csütörtökön bejelentette a munkaügyi központnak, és munkásgyűlésen ismertette a cég dolgozóival - mondta el az MTI-nek Látos István. Tájékoztatása szerint a létszámleépítés az "önkéntes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés