Előfizetői tartalom

Ugrásra készen, csak a megfelelő időpontot várják a cégek

Portfolio
Nagymértékű visszaesést szenvedett el Európában az újonnan tőzsdére lépő cégek száma 2009. második negyedévében a tavalyi hasonló időszaki számokhoz képest, azonban az első negyedév óta élénkülés mutatkozott. A PricewaterhouseCoopers helyzetjelentése szerint a jelenlegi piaci körülmények kedvezőtlenek új cégek tőzsdei megjelenéséhez. A részvénykibocsátások legkorábban jövő év közepén kezdhetnek ismét növekvő pályára állni.

A Népszabadság által idézett Volker Fitzner, a PwC elemzője szerint az európai kibocsátások terén siralmas kép tárulhatott elénk a második negyedévet illetően. A piaci szereplők közül többen is a megfelelő időpontra várnak az új részvények kibocsátásának tekintetében, azonban ez eddig még várat magára. A befektetők esetében is inkább az a tendencia figyelhető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés