Előfizetői tartalom

Kevesen gondolnák: van, amiben egyedülálló a magyar bankszektor

Portfolio
Hiába hisz a társadalmi értékteremtésben egy vállalat felső vezetése, ha nem épít erre komplex rendszert a vállalaton kívül és belül egyaránt, és nem fordít az értékteremtésre komoly erőforrásokat. A magyar bankszektor jó úton halad azzal, hogy immár öt bank készít fenntarthatósági jelentést a nemzetközi GRI rendszer szabályai szerint, a sor ugyanis kibővült az MKB Bankkal, amely ma mutatta be jelentését. A dokumentum elkészítői szerint ezzel az egyedülálló teljesítménnyel előkelő helyett vívott ki magának a magyar pénzügyi szektor a világban.

A válságidőszak arra ösztönzi a bankokat és más vállalatokat is, hogy jobban odafigyeljenek a társadalmi problémákra, és ha lehet, még jobb CSR tevékenységgel járjanak elől a segítségnyújtásban - fejtette ki dr. Kraudi Adrienne, az MKB Bank vezérigazgató-helyettese a bank sajtótájékoztatóján annak kapcsán, hogy a bank megjelentette 2008-as fenntarthatósági jelentését....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés