Előfizetői tartalom

Egyre optimistábbak a kockázati tőkések

Portfolio
A Deloitte kockázati tőke bizalmi indexe az optimizmus jeleit tükrözi a kockázati tőke szakemberek körében, hiszen az index a fél évvel ezelőtti mélyponthoz képest 30 ponttal emelkedett, ami a vállalati felvásárlások piaca helyreállásának korai jeleként értelmezhető a közép-európai régióban. A jövőbeli gazdasági klíma azonban még mindig aggodalomra adhat okot.

Seres Béla, a Deloitte Pénzügyi tanácsadás üzletágának közép-európai vezetője elmondta: A kormányok és jegybankok minden korábbinál radikálisabb lépéseket tettek a világgazdaság talpra állásának ösztönzése érdekében, és a világ tőzsdéinek közelmúltbéli mozgásai arról árulkodnak, hogy ezek a lépések alkalmasak lehetnek a bizalom helyreállítására. A Deloitte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés