Előfizetői tartalom

Vége a brazil szárnyalásnak, keress más lehetőséget!

Portfolio
Vége a száguldásnak Brazíliában, a reál erősödése és a hozamok csökkenése idén már nem rejteget számottevő profitlehetőségeket a legnagyobb brazil hedge fund, a BBM Geastao de Recursos Ltda. vezető stratégája szerint. Az alap ennek megfelelően visszafogta a hozamok esésére és a reál dollárral szembeni erősödésére vonatkozó tőkeáttételes pozícióit, és már csak enyhe kitettséggel rendelkezik ezeken a piacokon - mondta el Beny Parnes a Bloombergnek.

A korábbi fogadások szépen fizettek az alapkezelő számára, a Bahia 1 Fundo Investimento Multimercado névre hallgató alap 86 százalékos hozamot nyújtott befektetőinek az év eleje óta, ezzel maga mögé utasítva az összes többi brazil hedge fundot. Ebben nyilvánvalóan nagy szerepet játszott, hogy a brazil jegybank - aminek egyébként a szakember 2002 és 2003 között igazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés