Előfizetői tartalom

Soros György elcsábított egy nagyágyút

Portfolio
Újabb nagyágyúját vesztheti el a GLG, Greg Coffey tavalyi kilépése után most Robert Donald inthet búcsút a társaságnak. A hivatalos bejelentésre még várni kell, azonban a piacon már tényként kezelik a kilépést, Donald új kenyéradója a Soros Fund Management lehet, amit a magyar származású Soros György alapított. A GLG megpróbálja eközben bevédeni magát, hiszen Greg Coffey korábban az egész csapatát magával vitte, sőt több befektető is követte a legendát.

Rájár a rúd az európai fedezeti alappiac egyik meghatározó szereplőjére, a GLG Partners-re, hiszen a hírek szerint ezen a héten elvesztheti sztárkereskedőjét, néhány hónappal azután, hogy a legendás Greg Coffey is búcsút intett a társaságnak. Az 1.5 milliárd dolláros portfóliót kezelő Robert Donald még hivatalosan nem jelentette be a lemondását, azonban a céghez közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés