Előfizetői tartalom

Mit akar az új vezér a CIB-nél? (interjú)

Új vezetőként robbant be a magyar bankpiacra, s nem kellett sok idő, hogy az egész piac megismerje a nevét. A CIB új vezérigazgatójának munkássága nem merült ki a racionalizálásban, azért érkezett Magyarországra, hogy egy valóban univerzális, diverzifikált, piacvezető bankot építsen. Tomas Spurny-val, a CIB vezérigazgatójával beszélgettünk.

Portfolio.hu: Spurny úr, miért jött Magyarországra? Milyen feladattal érkezett? Tomas Spurny: Azért vagyok itt, mert szeretem ezt az országot. Több lehetőség közül választhattam, de Budapestre jöttem, mivel a ’90-es években már csaknem egy évet töltöttem itt, és nagyon megtetszett a város. A feladatom most abban áll, hogy ebben a megváltozott világban vezessem és fejlesszem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés