Előfizetői tartalom

Számos újításra készül a KBC Equitas

Portfolio
Árelőnyüket megtartva egy mind tartalmában és szolgáltatásaiban is megújult, rendkívül innovatív online brókercéget szeretne építeni a KBC Equitas nemrég kinevezett vezérigazgatója, Tordai Péter. Az ügyfelek számára elérhetővé tennék a többek között külföldi részvényekkel, devizákkal, certifikátokkal, opciókkal való kereskedést, de megvalósítanák az interaktív grafikonrajzoló beillesztését, illetve a napon túli tőkeáttétel lehetőségét is. Június 1-től indul a TBSZ, termékoldalon pedig a KBC Securities Londonban is versenyképes elemzési termékcsaládját továbbítanák az ügyfeleknek.

Portfolio.hu: Ön az egyik legismertebb részvényelemző volt Kelet-Közép Európában, most pedig a KBC Equitas vezérigazgatói székében foglal helyet. Mi motiválta a váltásra? Tordai Péter: Több mint tíz évet dolgoztam részvényelemzőként, elsősorban intézményi befektetőket célozva. Csapatommal sok elismerést és számos díjat nyertünk a régiós versenyben - ráadásul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés