Előfizetői tartalom

Stabil építkezésre készül az FHB

Portfolio
Déli 12 óra után néhány perccel befejeződött az FHB éves közgyűlése. Mint korábban már jelezték, osztalékfizetésre nem kerül sor, a bank teljes eredményét eredménytartalékba helyezik. A menedzsment ígéri, "jól fognak gazdálkodni" vele, így a tavalyi eredményt várhatóan nem csak szinten tartják, de jelentősen túl is szeretnék teljesíteni. A közgyűlési előterjesztések döntő többségét egyöntetű szavazatukkal támogatták a megjelent részvényesek.

Május 5-én kerül megrendezésre a Portfolio.hu Jelzáloghitelezés és Lakásfinanszírozás Magyarországon 2010. c. konferenciája. A közgyűlés fotógalériája itt megtekinthető. 12.15 Dr. Spéder Zoltán elnök bemutatta az FHB igazgatóságának leendő új tagjait. A mai naptól külső tagként Vojnits Tamás, belső tagként Köbli Gyula és Foltányi Tamás került a testületbe. Visszahívási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés