Előfizetői tartalom

Csányi: nem érdemes átváltani a devizahiteleket

Portfolio
A forinthitelek magasabb kamatkockázata miatt nem javasolja a devizahitelek forintra váltását Csányi Sándor. Az OTP elnök-vezérigazgatója a TV2 Tények című műsorában kijelentette: legalább akkora árrobbanásra számít az élelmiszeriparban, mint amilyen az energiaszektorban volt a hetvenes-nyolcvanas években. Egyensúlyőrző költségvetési politikára számít Csányi, ám a bankadót igazságtalannak tartja. A Nemzeti Eszközkezelő Társaságról viszont az mondta, jó megoldás lehet a bajba került adósok megsegítésére.

Egyensúlyőrző költségvetési politika kell Sokkal stabilabb a magyar gazdaság, mint 2008-ban volt - mondta Csányi a műsorban, hozzátéve: a befektetők jóval érzékenyebbek most minden hírre. Mégis, ha az idei mellett a jövő évi költségvetés is egyensúlyban lesz, Magyarország viszonylag stabil helyet foglal el Európában. A kormány által bevételi oldalon megtett és várható...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái