Előfizetői tartalom

Osztrák utóda lesz Felcsutinak a Raiffeisen élén

Portfolio
Heinz Wiedner lesz a Raiffeisen Bank Zrt. új vezérigazgatója. Wiedner megbízatásához még a magyar felügyeleti hatóság és a társaság legfőbb szervének valamint Igazgatóságának határozata szükséges. Az új vezérigazgató Felcsuti Pétert váltja, aki több mint húsz éven át vezette a Raiffeisen Bankot, és akinek szerződése 2010 év végén lejár.

"Heinz Wiedner személyében olyan vezetőt jelöltünk a Bank élére, aki széleskörű ismeretekkel rendelkezik mind Magyarországgal mind a Raiffeisen Bankkal kapcsolatban, hiszen a Raiffeisen International igazgatósági tagjaként évek óta felügyeli a magyar piacot és 2003 óta a Raiffeisen Bank Zrt. igazgatósági tagja is egyben. Ez biztosítékot jelent számunkra magyarországi leánybankunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés