Előfizetői tartalom

Kósa Lajos: fizesse mindenki a hitelét!

Portfolio
Teljes egyetértés van az alapelvekről a Fidesz részéről a Bankszövetség és a hitelfelvevők érdekképviselőivel is - közölte egy mai sajtótájékoztatón Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke a lakáshitelesek megsegítésével kapcsolatban, miután ő és Rogán Antal találkoztak a Bankszövetség képviselőivel. Első és legfontosabb alapelv: aki hitelt vett fel, annak a hitelét vissza kell fizetnie - tette hozzá. Erdei Tamás, a Bankszövetség elnöke szerint másfél-két héten belül megszülethet a nyolc pontról a megnyugtató kompromisszum.

Kósa Lajos szerint a megoldás alapelvei: Első alapelv: aki hitelt vett fel, annak a hitelét vissza kell fizetnie. Második alapelv: ha probléma van a hitelek visszafizetésével, semmilyen megoldás nem elfogadható, amely veszélyezteti a hitelezést. Harmadik alapelv: nem elfogadható olyan megoldás, amely a jelenlegi jelzáloghitelezési gyakorlatot megrendíti. Negyedik alapelv:...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái