Előfizetői tartalom

Erdei Tamás: meglepetésként ért minket az MNB javaslata

Portfolio
Nem egyeztetett a Magyar Bankszövetséggel az MNB lakossági hitelekről szóló javaslata kapcsán, amely ráadásul alkotmányossági aggályokat is ébreszt. Erdei Tamás elnök a Portfolio.hu-nak elmondta, a jegybanki javaslatoktól függetlenül tovább folytatják a megkezdett tárgyalásokat a kormánypárti képviselőkkel. 2010.09.24 10:00 Miért drágák a lakossági hitelek Magyarországon?

A kormánypárti képviselők javaslatával párhuzamosan az MNB is javaslatokkal állt elő a devizahitelesek védelmével és a bankok megrendszabályozásával kapcsolatban. Részt vett-e ezek kidolgozásában a Bankszövetség? Meglepetésként ért minket az MNB javaslata, különösen mivel semmiféle formális vagy informális egyeztetés nem előzte meg, miközben a kormánypárti képviselőkkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés