Előfizetői tartalom

Válságállók-e a magyar bankok?

Portfolio
Miközben a magyar bankrendszer sokkellenálló képessége a Magyar Nemzeti Bank (MNB) stressztesztjei szerint is jó, erősödtek a hitelek átstrukturálása, a moratórium, a bankadó és a külföldi források rövidülése miatti kockázatok a jegybank múlt héten közzétett pénzügyi stabilitási jelentése szerint. A részletekről a jelentés elkészítését irányító Balás Tamást, az MNB Pénzügyi Stabilitás szakterületének vezető közgazdasági elemzőjét kérdeztük.

Király Júlia, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke és Nagy Márton, a jegybank igazgatója is meghívott előadója a Portfolio.hu május 4-ei "Jelzáloghitelezés és lakossági finanszírozás Magyarországon 2011" című konferenciájának. Regisztráljon Ön is az eseményre!Kapcsolódó cikkünk2010.11.19 11:12 Túlélik-e a bankok a katasztrófák sorozatát? (Interjú)Portfolio.hu: Egy külső...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés