Előfizetői tartalom

Együttműködési megállapodást kötött a Brokernet és a Kürt

Portfolio
A Brokernet Csoport bejelentette, hogy szerdán együttműködési megállapodást írt alá a Kürt Információbiztonsági és Adatmentő Zrt.-vel. A szerződés értelmében a Kürt Zrt. feladata, hogy elvégezze a Brokernet Csoport informatikai rendszerének auditálását, valamint segítse az ISO 27001 tanúsítvány megszerzéséhez szükséges feltételek teljesülését. Ezzel a lépéssel a Brokernet Csoport a független pénzügyi tanácsadó cégek közül elsőként rendelkezik majd e nemzetközi standardnak megfelelő informatikai tanúsítvánnyal.

"A Brokernet Csoport folyamatosan szigorú belső szabályokat követ az ügyfelek és a társaság egyéb adatainak - a jogszabályok által előírtaknak megfelelő - kezelése, tárolása és védelme érdekében" - áll a cég sajtóközleményében. "E célokat szem előtt tartva az elmúlt években olyan informatikai rendszerek beszerzését, illetve a meglévő adatkezelő/tároló rendszerek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái