Előfizetői tartalom

Mennyit keres az OTP a SZÉP kártyán?

Az idei évtől az üdülési csekket a Széchenyi Pihenő Kártya váltja majd fel a cafeteria rendszeren belül. Az OTP első kártyái már a felhasználóknál vannak, és a múlt héten az MKB Bank is jelezte, elindítja szolgáltatását. Utánajártunk, hol tart a kibocsátási folyamat, hogyan nőhet a SZÉP kártyák piaca, és összességében mekkora díj- és jutalékbevételhez juthat az OTP az új cafeteria-elemből.

Hogy néz ki a SZÉP kártya piac?. Mi történt eddig? Az OTP a jogszabály megjelenését követően, hagyományos cafeteria kártyája révén gyakorlatilag néhány hónap alatt piacra tudott lépni, az elmúlt néhány hétben pedig igen gyors ütemben zajlott az elfogadóhelyekkel történő kapcsolatfelvétel. Jelenleg több mint 1000 elfogadóhely regisztrálta magát az OTP honlapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés