Előfizetői tartalom

A bankok még nem is sejtik, mire készül Orbán

Portfolio
Egyelőre nem tudják a Magyar Bankszövetségnél, mit jelenthet a gyakorlatban Orbán Viktor miniszterelnöknek az MR1-Kossuth Rádióban ma reggel elhangzott mondata, mely szerint az ősz egyik legfontosabb feladata a veszteségmegosztás lesz. Kovács Levente, a szervezet főtitkára egy mai sajtóbeszélgetésen elmondta: a kormány kampányának hatására határozottan nő az államilag szabályozott árfolyamrögzítés iránti érdeklődés.

A hazai bankok az elmúlt időszakban védekező pozícióba kényszerültek, a Bankszövetség fontos feladatának tekinti, hogy ezen a közeljövőben változtasson - fejtette ki Kovács Levente. Szavai szerint a válság elsősorban bizalmi, a bankszektorban időnként a lefagyás jelei mutatkoznak, és az ún. árnyékhatás miatt a krízisből történő kilábalás lassúnak ígérkezik. Kovács...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés