Előfizetői tartalom

Rekordot döntöttek a végelszámolások a hatósági szigor miatt

Portfolio
A múlt hét végén átlépte a 15 000-ret az idén megindult végelszámolások száma. Tavaly egész évben 13685 esetben indítottak végelszámolást a tulajdonosok vagy a hatóságok a cégek bezárása érdekében, idén már 15 205 cég jutott erre a sorsra, amiben nagy szerepe van a fokozódó hatósági szigornak. Az alábbiakban az Opten közleményét közöljük.

Többek között ilyen és ehhez hasonló témákról is szó lesz a Portfolio.hu következő konferenciáján, ahol kkv tulajdonosok első kézből kaphatnak információkat a finanszírozási lehetőségekről. "A múlt hét végéig 15 205 céggel szemben indult végelszámolási eljárás, és a tendenciákat elnézve év végére ez a szám meghaladhatja a 20 000-et is - jelentette be Csorbai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés