Előfizetői tartalom

Orbán: a bankok oldják meg a problémájukat maguk (2.)

Portfolio
Görögország gyakorlatilag csődbe jutott, és ha nem sikerül választ adni arra, miként lehet megakadályozni e csőd átterjedését más országokra, akkor bajba kerülhet az egész európai gazdaság, benne a magyar is - vélekedett Orbán Viktor szombaton Brüsszelben az MTI tudósítása szerint. A miniszterelnök vasárnap reggel a Kossuth Rádió élő műsorába jelentkezett be Brüsszelből. Az OTP Bankkal kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy ha mégis baj volna vele, akkor a magyar költségvetés - az OTP nagyságrendje miatt - meg tudna birkózni a feladattal".

Vasárnap, 9:50 Orbán Viktor szerint Európa gyengesége abból fakad, hogy eladósodottak a tagállamai, ezért az európai gazdaság talpra állásának legfontosabb feltétele az, hogy szakítani kell néhány olyan dologgal, amely "jégre vitt bennünket", így a hitelből éléssel. A miniszterelnök az MR1-Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának Brüsszelből, az európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés