Előfizetői tartalom

Portfolio.hu Biztosítási Konferencia 2012 csütörtökön

Portfolio
A természet és az időjárás kegyes volt a biztosítókhoz 2011-ben, a gazdaságpolitika azonban inkább a barátságtalanabb arcát mutatta feléjük. Felsorolni is nehéz a megtakarítási piacot érintő pozitív és negatív sokkokat: adó- és nyugdíjváltozásokhoz, frankerősödéshez és végtörlesztéshez, baleseti adóhoz és csökkenő belső kereslethez kell(ett) alkalmazkodniuk a szektor szereplőinek. Korántsem ez volt a teljes magyar biztosítási piac legsikeresebb esztendeje, de vajon mit tartogat 2012?

Előadók | Részletes program | Árak | JelentkezésA Portfolio.hu immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő biztosítási konferenciája a piac legjelentősebb szereplőit ülteti egy asztalhoz, hogy első kézből ismerhessék meg a résztvevők a legaktuálisabb tényeket és véleményeket e szintén izgalmasnak ígérkező esztendő kilátásairól. A Portfolio.hu Biztosítási Konferencia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés