Előfizetői tartalom

Sokkok után, változások előtt - A Biztosítási Konferenciáról

Portfolio
Vegyes a magyar biztosítási piac helyzetének belső megítélése a Portfolio.hu csütörtöki Biztosítási Konferenciáján elhangzott vélemények alapján. A díjbevételek stagnálnak, enyhén csökkennek, az egész piac az ügyfelek számára értékteremtést jelentő lehetőségeket keresi. Ehhez új piacok megnyílására (egészségügy, nyugdíj) van szükség, de több szempontból új állami szabályozás is szükségeltetik. Az egészségügyben egy év eleji törvényváltozás hatására most új lehetőség kínálkozik az állami egészségügy súlyos forráshiánya miatt. A kgfb-piaccal kapcsolatban a résztvevők egyetértettek a liberalizáció időszerûségében, de a gender direktíva hatásairól és a közvetítői szabályozás kívánatos irányáról talán még érdekesebb vélemények hangzottak el.

2012. március 29. 17:12 Ki, mikor, mennyiért fizesse meg a biztosítási közvetítőket? Kovács Zsolt, az ING elnök-vezérigazgatója Banyár József (alább olvasható) szavaira reagálva azt mondta, azokat már régen megfogalmazta a PSZÁF (15 hónapja), de a szabályozásban nem sok minden...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái