Előfizetői tartalom

Az egész évi bankadót az első negyedévre számolja el az OTP

Portfolio
Az IFRS Interpretation Committee ('IFRIC') március 12-i ülésén állást foglalt a pénzügyi szervezetek különadójának elszámolásával kapcsolatban, és erről előzetes írásbeli állásfoglalást adott ki. E szerint Magyarországon a teljes tárgyévi bankadó könyvekbe való felvételének dátuma a tárgyév január 1-e - közölte az OTP.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu május 17-ei Hitelezés Magyarországon 2012 című konferenciáján. Regisztráljon Ön is a rendezvényre! A fentieket figyelembe véve az OTP Csoport magyarországi csoporttagjainak IFRS szerinti kimutatásaiban az elszámolási gyakorlat változik: az eddigi negyedévenkénti elszámolás helyett a 2012. évi bankadó egésze az első negyedévi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés