Előfizetői tartalom

Információra szomjaznak a debreceni vállalkozások

Portfolio
A Portfolio.hu a BMW-vel karöltve 2012 nyarán indította el a KKV Roadshow című rendezvénysorozatát, amelynek negyedik állomására tegnap került sor Debrecenben. Június óta már több helyszínen is jártunk, többek között voltunk Kecskeméten, Szombathelyen és Győrben, a nagy sikerrel futó rendezvénysorozat új állomását pedig most is nagy érdeklődés övezte. Az észak-alföldi régió központjában megrendezett eseményre közel 60 részvevő érkezett, a teltház előtt megtartott szakmai délutánon a nézők több előadást is meghallgathattak.
A programot a Portfolio.hu makrogazdasági elemzőjének, Weinhardt Attilának az előadása nyitotta meg, az előadásból a résztvevők képet kaphattak a magyar gazdaság aktuális állapotáról, illetve a jövőbeli kilátásokról. Aladics Sándor, az OTP Bank kereskedelmi banki divízió igazgatója a hitelezési trendekről beszélt, mint elmondta, jelenleg inkább a hitelkereslettel van probléma...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái