Előfizetői tartalom

Megérett a biztosítási értékesítés a reformra

Vigyázni kell, hogy a tisztességtelen közvetítők miatt ne essünk át a ló túlsó oldalára, vagyis túlszabályozással ne tegyünk rosszat a becsületes közvetítőknek - hangsúlyozta a MABISZ elnöke a Portfolio.hu mai biztosítási konferenciájának nyitóelőadásában. Dietz Miklós, a McKinsey partnere úgy véli, a magyar piacnak "kísérleti laboratóriumnak" kellene lennie. Banyár József, a PSZÁF elnöki főtanácsadója ismertette a felügyelet szabályozási javaslatait. Fontosabb részletek Pandurics Anett: nagyobb potenciál lehetne az állam finanszírozásában a biztosítók által Dietz Miklós: az életbiztosítások elõtt állnak a legnagyobb kihívások 1. panelbeszélgetés: a unit-linked nem halt meg, a költségcsökkentések folytatódhatnak Banyár József: szigorodik a közvetítõk oktatási szabályozása 2. panelbeszélgetés: áttérhetünk egy másik értékesítõi rendszerre, de nem szabad a fürdõvízzel együtt a gyereket is kiönteni.
2013. március 21. 12:41 Megérett a közvetítői piac a reformra Farkas András, a Consequit értékesítési vezérigazgatója szerint "pokolian" nehézzé vált a biztosításokat értékesítő kollégák munkája, a korábbi 5-6 tárgyalás helyett ma 15-30 tárgyalásból lesz biztosításkötés....

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái