Előfizetői tartalom

120 forintos osztalékot fizet az OTP

Portfolio
Az OTP április 26-án tartja közgyűlésén, a közgyűlési előterjesztések alapján a bank részvényenként 120 forintos osztalékot fizet, ami 20 százalékkal magasabb, mint a tavaly fizetett osztalék. Az osztalék mértéke nem meglepetés, mint ahogy arról a tavalyi negyedik negyedéves gyorsjelentést követő elemzésünkben írtuk, az év során az osztalékfizetésre elhatárolt összegek alapján részvényenként közel 120 forint adódik.

Emelkedik az osztalék Az OTP Bank osztalékának mértéke részvényenként 120 forint azaz a részvények névértékére vetítve 120%. Az egyes részvényeseknek ténylegesen fizetendő osztalék mértéke a társaság alapszabályának megfelelően kerül kiszámításra és kifizetésre, azaz a társaság a saját részvénynek minősülő részvényekre eső osztalékot felosztja az osztalékra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés