Előfizetői tartalom

Nagy mozgásokra számíthatunk a magántőke piacon

Portfolio
A legrosszabb időszakot át tudták vészelni a magántőke társaságok, per pillanat viszont ott tartunk, hogy a válság előtt felállított alapok befektetési időszaka lejár, vagyis friss pénzeket kell bevonniuk a cégeknek. A gazdasági környezet támogató, nagyon sok jó lehetőség van a piacon, a nagyobb befektetőket viszont csak jó visszatekintő hozamokkal lehet meggyőzni. A piac kellően széttöredezett, szakértők szerint a forrásbevonás beindulásával összhangban nagyobb szerkezeti átalakulásra lehet számítani a piacon, vélhetően sok szereplő a nagy versenyt nem fogja bírni - írja a Wall Street Journal.

A magántőke társaságok a válság óta eltelt időszakot nagyon nehezen élték meg, az iparágban általánossá vált a bizonytalanság, azonban a cégek képesek voltak a válság káros hatásait mérsékelni, ugyanis még a válság kitörése előtt gyűjtött forrásaikat ki tudták helyezni és jó célpontokat tudtak sok esetben találni, a meglévő befektetéseken elért díjakkal azért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés